Hát-Fájdalom Központ

Hát-Fájdalom Központ

Ízületi- és mozgásszervi fájdalmak célzott terápiája!

Az ízületi, gerinc és hátfájdalmak 80%-nál valamilyen mozgásrendszeri disz-funkció áll a háttérben. Ennek a feltérképezésében és megoldásában vagyunk tapasztaltak és elhivatottak. A fájdalmakat következményekként, panaszként kezeljük és megkeressük a valódi kiváltó okát. A Hát-Fájdalom központ egy olyan átfogó komplex szolgáltatást nyújt a fájdalmak gyors, tartós megoldásában, ami 96-97% hatékonysággal működik. Elsősorban (de nem kizárólag) a hát- és gerinc problémáira kínálunk hatékony megoldásokat, de egyéb ízületi fájdalomra például térd, váll, boka is célzott terápiás mozgást ajánlunk!

Hatékony segítség porckorongsérv, gerincsérv problémákra

Hosszú évtizedek szakmai tapasztalata alapján egy különleges, egyedi de-kompressziós Pilates módszerrel dolgozunk, ami a gerincsérv, porckorongsérv és különböző csigolya problémákra (pl gerincferdülésre is) kínál hatékony megoldást.

Elérhetőség bárki számára

Kiscsoportos formában is elérhető a terápia, így szélesebb körhöz tudjuk eljuttatni.

Felkészült szakembergárda

Több orvossal, illetve a szombathelyi és sárvári kórházzal is jó kapcsolatot ápolunk. Ők segítenek a pontos diagnózis felállításában - mert befelé nem látunk-, mi pedig funkcionálisan megvizsgáljuk, hogy ezt tulajdonképpen mi váltotta ki, hol is van a probléma gyökere. Szakembereink között gyógytornászok és Pilates oktatók, nemzetközi mestertanárok vannak.

Szemléletmód, terápiás módszer

Feltérképezzük az izom-, szövet- és mozgásláncokban megbúvó gyenge láncszemet, ami kiváltja, okozza a panaszt. Ezután a fő okkal kezdünk el dolgozni, így gyakran nagyon gyors fájdalom javulás, vagy akár teljes megszűnés következik be. Átfogó, - vagyis holisztikus - rendszerben vizsgáljuk és kezeljük, beleértve a nem izomzati, ízületi vagy szöveti okokat is mint például pszichés, lelki, életmódbeli okok. Ezt integráljuk egy ideg- izom rendszeri visszacsatoláshoz, mozgáshoz, történetesen a Pilatessel.

Milyen panasz esetén érdemes hozzánk fordulni?

A hát fájdalmak esetében szinte mindenféle panasszal érdemes hozzánk fordulni: a sérvtől, a megmagyarázhatatlan szúró, nyilalló... stb rendszeres vagy időszakos fájdalmakon át. Jó, ha van már orvosi diagnózis, ha nincs és komplikáltabb az eset, vagy szükséges számunkra, akkor referálunk a megfelelő helyre. Eredményesen dolgozunk térd fájdalmakkal, de szinte minden ízületi fájdalommal van és volt már dolgunk és eredményeink: Könyök, váll, boka panaszok.

Hát-Fájdalom Központ Hát-Fájdalom Központ Hát-Fájdalom Központ

Szolgáltatásaink

Bejelentkezés

“Mert a mozgás az egyik legerősebb gyógyító a mozgásszervi problémáknál!”

+36 30 225 6461

9700 Szombathely, Szent László Király utca 6. (a Vívócsarnok alatt)

Testem - Lelkem Kft.
Székhely: 9700 Szombathely, Alsóhegyi út 34.
Adószám: 27967980-2-18
Cégjegyzékszám: 18 09 114365

Az oldalt fejlesztette:

A weboldalon megjelenő szöveges és képi tartalmakért a fejlesztő nem tartozik felelősséggel.